Algunes obres a la recerca d’auto - Bautista i García, Joan Damià (Millars. Espai i Història, 2005)
En aquest article, l’autor compila alguns dels millors exemples de la nostra herència històrica artística dels segles XVII i XVIII que seguien sense atribució, amb la intenció de determinar un possible autor a través de les seues característiques estilístiques i comparant amb altres obres. L’article també intenta corregir algunes dades sobre Capuz o Orrente, artistes amb una posició excepcional en la historiografia de l’art, així com d’alguns de coneixement recent com José Dols o altres que encara estan esperant un estudi cuidadós com Joseph Orient o Pere Ebri