Vint-i-cinc anys al nord (1974-1988) (aproximació bibliométrica a la revista Millars. Espai i Història) - Ramiro Roca, Enric (Millars. Espai i Història, 2018)
El present article analitza des de la bibliometria els primers vint-i-cinc anys de la revista Millars. Espai i Història, des de les seves etapes, els autors, la productivitat, les temàtiques i l’ús de la llengua.