Museu Trepat Tàrrega: crònica híbrida entre patrimoni/recerca, pedagogia i art contemporani - Miarnau Pomés, Roser; Cuñé Solé, Alba; Espinagosa Marsà, Jaume (kult-ur, 2021)
Aquesta és la crònica d’un projecte que s’ha teixit de forma inter i transdisciplinar des de l’àmbit de la recerca humanística i patrimonial, de la pedagogia i de l’art contemporani. Parteix del “Projecte Absència i presència de la dona a Cal Trepat”, una recerca interdisciplinària i de memòria oral que es desenvolupa en col·laboració amb la Universitat de Lleida, en el marc del projecte “El Museu és una escola” i amb l’Escola d’Arts i Superior de disseny Ondara de Tàrrega on conflueixen els processos de treball des de diferents disciplines què s’imparteixen en aquest centre d’ensenyament, les arts escèniques, l’art contemporani, el dibuix artístic, l’escultura, el disseny, la publicitat…