Vol. 4. Nº 8. Una introducció a «El dret a la ciutat en un món global» - García fernández, Natalia (kult-ur, 2017)
Introducció a la secció monogràfica Àgora del Vol. 4. Nº. 8:«El dret a la ciutat en un món global».