Pràctiques artístiques en cures pal·liatives. La Bona Mort - Sanjuán, Roser; Potrony, Albert (kult-ur, 2021)
En aquest article fem una contextualització d’un projecte artístic interessat en explorar la colectivització del procés del final de vida, les cures pal·liatives, l’acompanyament i el dol. La bona mort és una investigació col·lectiva sobre les cures i l’acompanyament en els procesos del final de la vida i la mort. Es tracta d’un projecte interdisciplinari que integra a artistes, sociosanitaris, especialistes en el dol i educadors socials, i que es defineix a la vegada pel seu caràcter participatiu (290 persones). Encapçalat per l’artista Albert Potrony, a cura de Roser Sanjuán al Centre d’Art la Panera, amb el suport d’Art for Change 19 de l’Obra Social de la Caixa dut a terme durant l’any 2020 i fins el 3 de març de 2021.