Ens hem quedat sense energia, què fem? Un projecte per formar consciència ciutadana.

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Hermini Segarra Marín

Resum

Habituats a les comoditats que ens ofereix la ciutat, no ens adonem de tots els processos que s'han anat creant amb la intenció de facilitar-nos la vida i, que poc a poc, han condicionant el nostre estil de vida.

Possiblement el model d'educació que hem rebut no ens ha preparat per a identificar analitzar i valorar els problemes que aquesta situació duu implícits.

En aquest contextl hem dissenyat i dut a terme el projecte “Ens hem quedat sense energia, què fem?”, amb la intenció de fomentar la participació, el treball cooperatiu i l'esperit crític. 

El desenvolupament del projecte suposa la recerca de gran quantitat d'informació relacionada amb els aspectes treballats en cada comissió i contextualitzada en el nostre poble.

Després d'aquesta experiència, el que proposem va més enllà de les parets de l'escola, perquè hem de ser conscients de que aquest procés formatiu ha de continuar al llarg de tota la vida.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Com citar
Segarra Marín, Hermini. 2014. “Ens Hem Quedat Sense Energia, Què Fem? Un Projecte Per Formar consciència Ciutadana”. Kult-ur 1 (2):197-208. https://doi.org/10.6035/Kult-ur.2014.1.2.10.
Secció
Extramurs
Biografia de l'autor/a

Hermini Segarra Marín, Membre de l'MRP Escola d'Estiu de Castelló

Mestre jubilat