El compromís literari en la modernitat: del període d’entreguerres al postfranquisme (1920-1980), de Corretger, M., Casanovas, P. i Salvador, V. Tarragona (eds.) - Mori, Thiago (Cultura, Lenguaje y Representación, 2019)
Ressenya del llibre El compromís literari en la modernitat : del període d’entreguerres al postfranquisme (1920-1980).