Quedern de la por - González Felip, Marisol (Asparkía. Investigació feminista, 2013)
Jo tinc un desig etern de fugida i un arrap de mort en les entranyes que deserten migdies i coloms, un grapat de mots coent-se en el forn de les hores fosques, i la fel nua.