Presentació - Gil Gómez, Alicia (Asparkía. Investigació feminista, 2013)
Una vegada més el temps ha fet ombra a les intencions, una vegada més ens ha atrapat en el seu remolí i ens ha impedit complir els terminis... El temps -també els diners, els pressupostos, les ajudes...-. Temps i diners, béns escassos en aquesta epoca que ens ha tocat viure...