La dama oculta. Identidad i anonimat de María Lejárraga - Meseguer, Lluís (Asparkía. Investigació feminista, 2013)
El temps actual, el de la comunicació i la teconologia mediatitzades pel panorama econòmic i ideològic de la diversitat, es pot definir amb dos tipus d'esdeveniments significatius veloçment modificats: els socials -és a dir, els canvis de la situaciño dels diversos sectors sociales-, i els comunicatious -és a dir, les noves perspectives dels discursos creatius i comunicatious.