Reseña de «Arxives FF. Diàlegs genealògics sobre història, memòria i arxives feministes». - Mercé Gordo, Laura (Asparkía. Investigació feminista, 2026)
Reseña de Arxives FF. Diàlegs genealògics sobre història, memòria i arxives feministes, de Paqui Perona, Dolors Majoral, Linda Porn, Isabel Franc, Mercè Otero, Maria Zafra, Joana G. Grenzner, Eva Cruells, Diego Marchante, Lucía Egaña, Bárbara Ramajo y Gracia Trujillo.