Roderick Beaton: «La continuïtat històrica de l’hel·lenisme no rau en l’origen comú, sinó en la llengua» - Andonópulos, Thodorís; Almirall, traducció de Jaume (ΑΕΡΗΔΕΣ / TORRE DELS VENTS, 2024)
Αέρηδες –Torre dels Vents presenta l’entrevista realitzada per Thodorís Andonópulos a l’hel·lenista Roderick Beaton en ocasió de la publicació en llengua grega del seu llibre The Greeks: A Global History; l’entrevista va aparèixer a lifo.gr el 29 de gener de 2023.