«L'assassina», sens dubte la pel·lícula grega de l'any - Grivea, Iossifina; Góngora, traducció de Toni (ΑΕΡΗΔΕΣ / TORRE DELS VENTS, 2024)
Una de les grans estrenes cinematogràfiques de la temporada ha estat L’assassina, llargmetratge basat en l’obra homònima d’Aléxandros Papadiamandis. Us n’oferim una ressenya crítica publicada el dia de l’estrena del film a les sales gregues, el 30 de novembre de 2023, per la revista digital oneman.gr.