Vassilis Vassilikós: conversant amb un escriptor «eternament jove» - Bekos, Grigoris; Almirall, traducció de Jaume (ΑΕΡΗΔΕΣ / TORRE DELS VENTS, 2024)
El 31 de novembre de 2023, arran de la mort, aquell mateix dia, de l’escriptor Vassilis Vassilikós, a noranta anys, el diari Το Βήμα [La Tribuna], tornava a publicar una entrevista realitzada a l’escriptor nou anys abans pel periodista Grigoris Bekos i apareguda en aquelles mateixes pàgines, amb motiu d’un acte commemoratiu del seixantè aniversari de la publicació de la seva celebrada novel·la Z