Mitjans britànics: els supòsits del govern Starmer per a les escultures del Partenó - [El Quotidià], I Kathimeriní; Almirall, traducció de Jaume (ΑΕΡΗΔΕΣ / TORRE DELS VENTS, 2024)
Des de Grècia se seguien amb la màxima expectació les manifestacions de fonts britàniques a propòsit de l’assumpte dels marbres i de l’eventual canvi de postura del nou govern laborista sobre les negociacions per a una possible devolució; n’és un exemple la nota que reproduïm en traducció, publicada el 29 de juliol de 2024 per l’equip de redacció del diari Η Καθημερινή [El Quotidià].