«Retorneu els marbres d’Elgin» - Bukalas, Pandelís; Sabaté, traducció de Pau (ΑΕΡΗΔΕΣ / TORRE DELS VENTS, 2024)
L’article va ser publicat al diari Η Καθημερινή [El Quotidià],el 3 de desembre de 2023, per Pandelís Bukalas, poeta, escriptor, traductor i periodista, col·laborador habitual d’aquest rotatiu, on actualment escriu un article d’opinió cada diumenge.