Sunak cancel·la la reunió del primer ministre grec per una disputa sobre les escultures del Partenó - Mason, Chris; Almirall, traducció de Jaume (ΑΕΡΗΔΕΣ / TORRE DELS VENTS, 2024)
També la premsa i els mitjans de comunicació britànics es van fer ressò de manera immediata i àmpliament de la polèmica provocada per l’anul·lació de la reunió,prevista entre el primer ministre britànic i el seu homònim grec, a propòsit de les negociacions per a un eventual acord sobre els Marbres. Recollim, en traducció, l’article de Chris Mason publicat el 28 de novembre de 2023 al diari digital de la BBC.