Homenatge musical a Thanos Mikrútsikos - Atenes, 19 de setembre de 2024 - Figueras, Anna (ΑΕΡΗΔΕΣ / TORRE DELS VENTS, 2024)
El 28 de desembre del 2019 moria a Atenes un dels grans compositors i intèrprets musicals grecs, Thanos Mikrútsikos. Repassant la biografia d’aquestmúsic, hom s’adona de la diversitat de les seves activitats i de l’enorme projecció de la seva obra, evidentment dins de Grècia, però també arreu del món.