Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar - Zumbulakis, Iannis; Martí Gebellí, traducció de Joan-Andreu (ΑΕΡΗΔΕΣ / TORRE DELS VENTS, 2024)
L’estiu d’enguany, es va estrenar en sales de Grècia la pel·lícula catalana El mestre que va prometre el mar, drama històric dirigit per Patrícia Font i protagonitzat per Enric Auquer i Laia Costa. El film, estrenat a casa nostra el novembre de 2023, ha rebut, en general bones crítiques arreu, com també es constata per la present ressenya, publicada al diari Το Βήμα [La Tribuna]el 29 d’agost de 2024.