Sobirania Alimentària
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Resum
En aquest número de kult-ur volem obrir una nestra a una veu popular, tangible i que resona ja a molts indrets del nostre planeta. Es tracta del consum conscient, de la producció conscient i de recuperar velles i potser també noves formes de relacionar-nos com a consumidors, productors i veins de les urbes de totes les mides, les de milions d’habitants i les de dues persones. Obrim un espai per a conèixer un poc, i de primera mà, el que comporta la Sobirania Alimentària amb una entrevista a Franscico Mata Rabasa, metge i membre i col·laborador de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià.
Descàrregues
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Tots els continguts de la revista kult-ur se distribueixen sota una llicència d'ús i distribució Creative Commons Atribució-Compartir Igual 4.0 Internacional (CC BY-SA 4.0), excepte indicació contrària. Pot consultar ací la versió informativa i el text legal de la llicència. La indicació de la llicència d'ús i distribució CC BY-SA 4.0 ha de constar expresament d'aquesta manera quan siga necessari.